Välkommen till Vuxenutbildningen

Sigtuna kommun erbjuder vuxenutbildning i egen regi på Arlanda komvux samt i samverkan med andra aktörer. Utbudet på utbildningar är stort och varierande. För att få hjälp med att planera dina studier tar du hjälp av våra studie- och yrkesvägledare på Sigtuna kompetenscenter. Sigtuna kompetenscenter finns på Raisiogatan 1 i Märsta. Du kan läsa mer om Sigtuna kompetenscenter till vänster. 

Läser du redan nu inom vuxenutbildningen kan du vända dig till studievägledaren vid din skola. Alla våra utbildningsanordnare har en studievägledare tillgänglig, där kan du få hjälp med ansökan, studieplanering, CSN-frågor och andra frågor.

Arlanda komvux bedriver vuxenutbildning på grundläggande och gymnasial nivå, uppdragsutbildning, yrkeshögskoleutbildning (YH), svenska för invandrare (sfi) och särskild utbildning för vuxna (lärvux). 

SFI och svenska på grundläggande nivå finns från och med juni 2018 på Kolstavägen 20 i Märsta. Den gymnasiala vårdutbildningen, YH-utbildningen och Lärvux finns i Kunskapens Hus, Vikingavägen 2 i Märsta. 

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan Kontaktinformation

Likabehandlingsplan för Vuxenutbildningen