Kultur och fritid

Höstlöv i många färger

Familjeföreställning med Jojje Wadenius - Livet är nu

Livet är nu (3-9 år)En musikalisk och poetisk hyllning till livet här och nu, med små och stora stunder, kärlek, tokerier och sorg. Låtar som handlar om hundar och pizza, om att känna sig arg eller ledsen och om NU - som svisch - just försvann. Konserten är baserad på den nyutgivna musikboken Livet är nu med dikter av Lotta Olsson, musik av Jojje Wadenius och Charlotte Ramels fina bilder.Georg ”Jojje” Wadenius är en legendarisk låtskrivare. Han har skrivit många barnvisor som har blivit klassiska och mycket uppskattade genom åren. Han är också känd över hela världen som stjärngitarrist och har samarbetat med många av de mest kända internationella artisterna. Trio X´ särprägel är utforskande och gränsöverskridande musik och de erfarna musikerna låter sig inspireras av många olika genrer. Pris: 100 kr Köp biljett: https://www.nortic.se/dagny/show/76676

Två personer sitter i bubbelpool i Midgårdsbadets relaxavdelning

Ta det lugnt, kom till relaxen.

Midgårdsbadets relaxavdelning är till för alla som behöver trivsel och energi i höstmörkret.

Två personer i Sigtuna museums trädgård

Museum och konst

Vill du se konst av idag eller få guidad visning av världen på vikingatiden? Besök Sigtuna museum, eller &Art i Valsta simhall.

Nyheter

  • 28 oktober 2019 Kultur och fritid

    Boka en lokal hos oss

    Du vet väl att Kultur och Fritid har ett stort antal lokaler att boka för olika ändamål, t ex. barnkalas, fester och badminton?
  • 25 oktober 2019 Kultur och fritid

    Happy ending – en rasande fars!

    Den 11:e november är ny föreställning på Kulturum när en nyskriven pjäs av Staffan Götestam visas på Sigtuna kommuns egna scen.