Publicerad:

Louie är årets första utebadare

När vi öppnade Midgårdsbadets utebad för säsongen i fredags var fyraåriga Louie allra först på plats. Det firade vi genom att överraska honom och hans mamma Hanna med ett sommarkort.

Louie sträcker armarna i luften innanför entrén till Midgårdsbadet.

Louie är årets första utebadare på Midgårdsbadet. Foto: Sigtuna kommun

Fredagen den 9 juni öppnade vi Midgårdsbadets utebad för säsongen. Och det med ett helt nytt, uppgraderat reningsverk efter det senaste årets renovering. Fortsatt helt fritt från kemikalier och bra för både miljön och människor.

Allra först på plats vid öppningen var fyraåriga Louie. Det firade vi genom att överraska honom och hans mamma Hanna med ett sommarkort. Louie fick även ett par simglasögon då det var hans största önskan. Det blev han så glad för och han invigde genast simglasögonen i utebassängerna. Vi ser fram emot att ha Louie och hans familj på många härliga badbesök hos oss i sommar.

I år firar vi vårt nya, uppgraderade reningsverk med extra billiga sommarkort för barn, studenter, pensionärer, vuxna och familjer. Du hittar alla priser, öppettider och annan information som är bra att veta inför ett besök på Midgårdsbadet här på webben.

Louie sträcker armarna i luften iklädd badbyxor, simpuffar och simglasögon i Midgårdsbadets utebassänger.

Louie badade med sina nya simglasögon i Migårdsbadets utomhusbassänger på öppningsdagen den 9 juni. Foto: Sigtuna kommun