Midgårds­badet

Här finns bassänger för olika aktiviteter som bad, motionssim, vattenträning, simskola och lek. Vi erbjuder även en friskvårdsavdelning med gruppträning samt en toppmodern relaxavdelning.

Midgårdsbadets utedel håller stängt sommaren 2020

För att öppna Midgårdsbadets utedel för gäster under den rådande coronapandemin måste Sigtuna kommun säkerställa att vi kan erbjuda en verksamhet som minimerar trängsel och minskar risken för smittspridning. Efter att ha undersökt förutsättningarna för detta bedömer vi att detta inte kan garanteras och väljer därför att inte öppna Midgårdsbadets utedel sommaren 2020.

" Vi har noga undersökt om förstärkta rutiner, omfattande information och utökad personal skulle kunna medge ett öppnande men kommit till slutsatsen att vi ändå inte kan garantera besökarnas säkerhet. Smittspridningen i samhället fortsätter och vi väljer försiktighetsprincipen genom att inte öppna. Vi vet att utebadet är ett uppskattat besöksmål så det är ett naturligtvis ett tråkigt besked, men vi hoppas att allmänheten har förståelse för att vi prioriterar besökarnas säkerhet”, säger Lars Björling, (SfS), ordförande, Sigtuna kommuns kultur- och fritidsnämnd.

Under vecka 33-34 kommer vi att stänga en bastu åt gången för att utföra underhållsarbete

Kontaktuppgifter

Reception: 08 - 591 262 59

Midgårdsbadet
Atletvägen 1
195 51 Märsta

foto: Sigtuna kommun