Ishall

Pinbackshallen är Sigtuna kommuns ishall i Märsta. Här finns en A-hall med läktare och en intilliggande B-hall. Båda hallarna har öppettider för allmänhetens åkning för alla som gillar eller vill prova på att åka skridskor.

Fasaden på Pinbackshallen

Pinbackshallen i Märsta. Fotograf: Björn Leijon

Pinbackshallens två ishallar

A-hallen har 420 sittplatser och 800 ståplatser. A-hallen används för matcher och uppvisningar. I anslutning till A-hallen ligger B-hallen som nyttjas för träning och är en kall hall. Båda hallarna är öppna för allmänhetens åkning när det är säsong för det.

Sigtuna Skridskoklubb och Wings Arlanda Hockey Club är föreningar som har verksamhet i ishallarna. Wings har även sitt kansli i anslutning till hallarna.

Allmänhetens åkning

Allmänhetens åkning är till för alla som gillar eller vill prova på att åka skridskor. Det är gratis och alla är välkomna under öppettiderna nedan.

Var rädd om dig och använd gärna hjälm!

Öppettider för allmänhetens åkning

A-hallen

B-hallen


Ordinarie tider för allmänhetens åkning i B-hallen - stängt för säsongen. Öppnar åter efter sommaren 2024

Dag

Tid

Måndag

13.30-15.15

Tisdag

13.30-15.15

Onsdag

09.30-12.30

Torsdag

13.30-15.15

Fredag

13.30-15.45

Lördag

17.15-18.45

Söndag

08.00-10.45 (Klubba och puck inte tillåtet)

16.15-18.45

Låna gratis utrustning i ishallen

Fritidsbanken Sigtuna har hand om låneutrustningen i ishallen. Här kan du som privatperson, skola eller fritidshem låna skridskor, hjälmar och olika sorters skridskostöd och balanshjälpmedel helt kostnadsfritt. All låneutrustning och instruktioner om hur du lånar hittar du i A-hallen på läktarsidan. Utrustningen finns i de blå plåtskåpen uppmärkt med Fritidsbanken.

Skridskostöd för balansen

Skridskostöd i olika modeller finns att låna i Pinbackshallen för alla som vill testa att använda ett stöd på isen. Vi har även anpassad utrustning för personer med funktionsnedsättning så som exempelvis skridskokälkar som även de kan lånas i ishallen. Prata med personal i ishallen. Om inte vaktmästaren är på plats finns telefonnummer på dörren till vaktmästeriet.

Låneutrustning i ishallen

Låneutrustning i ishallen. Foto: Sigtuna kommun

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller om du hittat ett fel på denna sida.


Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.