Nyheter
Brandrisk i skog och mark Brandrisk i skog och mark Det torra och varma vädret som råder i södra och mellersta Sverige har lett till stor brandrisk i skog och mark. Prognosen tyder på att brandrisken förvärras framöver. Det är viktigt att allmänheten är försiktig och hjälper till att minska brandrisken. Ett kontaktcenter har öppnats i Valsta Centrum Ett kontaktcenter har öppnats i Valsta Centrum Den 23 april öppnar Sigtuna kommun ytterligare ett kontaktcenter, nu i Valsta Centrum, där kommunvägledare finns till hjälp för invånarna.
 
Sigtuna kommun är på tionde plats i rankingen över Sveriges miljöbästa kommuner
Sigtuna kommun är på tionde plats i rankingen över Sveriges miljöbästa kommuner När miljöarbetet i landets 290 kommuner jämförts, är Sigtuna på plats tio i årets ranking. En förbättring med nio placeringar. Bland storstäder och storstadsnära kommuner placerar sig Sigtuna på bronsplats av de 46 i den kategorin.
Här kan du fira Valborg
Här kan du fira Valborg På tisdag den 30 april är det Valborgsmässoafton. I Sigtuna kommun finns det flera ställen att fira Valborg på.
Val till Europaparlamentet 26 maj
Val till Europaparlamentet 26 maj Du vet väl om att det är val till Europaparlamentet söndagen den 26 maj? Men redan från den 8 maj kan du förtidsrösta på ett flertal platser i kommunen.
Chatten tillfälligt borttagen
Chatten tillfälligt borttagen Vi eftersträvar alltid att leverera tjänster av hög kvalitet till våra invånare. På grund av tekniska problem med chatten, så har den för närvarande avpublicerats tills det att den fungerar helt felfritt igen.
Toppbetyg på kommunens livsmedelskontroller
Toppbetyg på kommunens livsmedelskontroller För att kommunens invånare och besökare ska kunna känna sig trygga att äta den mat som serveras på exempelvis skolor, caféer och restauranger, kontrollerar våra miljö- och hälsoskyddsinspektörer verksamheterna som hanterar livsmedel.
Abonnemang för hämtning av trädgårdsavfall
Abonnemang för hämtning av trädgårdsavfall Vill du ha hjälp med att bli av med ditt trädgårdsavfall? Sigtuna Vatten & Renhållning erbjuder nu ett abonnemang till småhusägare i tätorterna Märsta, Rosersberg och Sigtuna som innebär att de hämtar ditt trädgårdsavfall hemma hos dig.