Nätverk

Sigtuna kommun arbetar intensivt för att stimulera tillväxten av nya företag. Det gör vi gemensamt med olika aktörer, såväl lokalt, regionalt som internationellt.

Företagarna i Sigtuna

Företagarna Sigtuna i Sigtuna kommun vänder sig till dig som driver företag - såväl stort som litet. Företagarna företräder över 70 000 företagare och har 250 föreningar. De erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna utveckla sin verksamhet och nå sina mål. Läs mer på Företagarna i Sigtuna. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Frukostklubben

Frukostklubben är ett företagsnätverk som samordnas av Destination Sigtuna. I deras regi anordnas bland annat frukostträffar med olika föreläsningar. Frukostklubben har drygt 200 medlemmar. Mer information om Frukostklubben hittar du på Destination Sigtunas webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Samarbete mellan skola och näringsliv

För att ge kommunens skolelever möjligheter att utveckla sin entreprenörsanda redan i tidig ålder och på så sätt få en positiv bild av entreprenörskap och företagande, arbetar kommunens skolor kontinuerligt med att utveckla samarbetet med näringslivet. Detta görs idag bland annat genom Ung Företagssamhet.

Stockholm Business Alliance

Stockholm Business Alliance Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.(SBA) är namnet på ett unikt kommunsamarbete i Stockholm-Mälarregionen som startade 2006. Syftet är att fördjupa och utveckla både det lokala och det regionala näringspolitiska arbetet. Arbetet har även ett internationellt perspektiv och internationell marknadsföring sker under budskapet "Stockholm - The Capital of Scandinavia". I dagsläget ingår ett 40-tal kommuner, varav Sigtuna kommun är en.

Internationell samverkan

Samverkan på internationell nivå sker främst med andra flygplatskommuner i Norden och i Europa i syfte att dra nytta av varandras erfarenheter när det gäller näringslivsutveckling i flygplatskommuner.

Företagsregistret

Genom företagsregistret Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du hitta alla företag i Sigtuna kommun.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller om du hittat ett fel på denna sida.


Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.