Starta företag

För dig som har en idé och vill starta eget företag, eller som precis har startat eget företag, finns det kostnadsfri rådgivning att få. Du är också alltid välkommen att kontakta oss på kommunens näringslivsenhet.

Innehåll på denna sida

NyföretagarCentrum

Du som funderar på att starta företag eller är redan igång men vill utveckla ditt företag är välkommen att kontakta NyföretagarCentrum i Sigtuna kommun. NyföretagarCentrum erbjuder kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning. Du kan bland annat gå igenom och testa din affärsidé eller affärsplan, göra ekonomiska analyser och diskutera marknadsföring.

NyföretagarCentrum erbjuder rådgivning på flera språk, arabiska, franska, engelska och spanska.

NyföretagarCentrum Sigtuna är kopplat till moderorganisationen NyföretagarCentrum Sverige, som täcker cirka 200 kommuner. Sveriges första NyföretagarCentrum startades redan 1985.

Boka tid för rådgivning på NyföretagarCentrums webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Verksamt

På Verksamt.se  kan du som vill starta och driva företag, hitta nyttig information om lagar och regler, smarta tjänster och praktiska tips. Verksamt.se är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket.

Det är här du registrerar ditt företag och det är även hit du kan vända dig för att få uppgifter om andra företag, till exempel vem som sitter i en styrelse. Du kan även göra ändringar, skicka och ta emot meddelanden samt avsluta företag.

Mer information hittar du på Verksamt.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Almi

Almi Företagspartner ägs av svenska staten och erbjuder lån, riskkapital och affärsutveckling till företag som vill växa. Det gäller alla branscher, små och medelstora företag och dig som vill starta ett nytt företag.

Läs mer om Almi Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Coompanion

Coompanion erbjuder kostnadsfri rådgivning vid start och utveckling av demokratiskt ägda och styrda företag eller föreningar. De ger råd exempelvis kring affärsidé, affärsplan, val av företagsform, finansiering, stadgar, juridiska frågor, oavsett vilken fas ni befinner er i.
Om du är egenföretagare och vill samarbeta med andra företagare kan du få råd kring hur ni kan organisera er företagssamverkan på bästa sätt.

Boka tid flör kostandsfro rådgivning hos Coompanion Roslagen Norrort Länk till annan webbplats.

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller om du hittat ett fel på denna sida.


Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.