Brobygget

Brobygget är en satsning Sigtuna kommun gör i samverkan med föreningslivet. Syftet är att erbjuda en meningsfull fritid för ungdomar, med fokus på idrott.

Brobygget på sommarlovet

Brobygget ordnar aktiviteter hela sommarlovet. Mer information om Brobygget Sommarsportis och Brobygget Summer Nights hittar du på vår Sommarlovsida

Brobygget By Night

Brobygget By Night är en aktivitet inom Brobygget som hålls på fredagar och lördagar från oktober till och med april i Vikingahallen kl. 20.00-23.00.
Alla ungdomar från 13 år är välkomna. Kom och prova på olika sporter, spela turneringar, spela schack, FIFA eller bara umgås! Aktiviteterna är gratis för alla och inget medlemskap krävs. Självklart är det drogfritt!

OBS! Endast för ungdomar födda 2002 eller senare och max 25 personer per hall, inklusive ledare, är tillåtet, då all idrottsträning inomhus endast får ske i mindre grupper under rådande pandemi.

Brobyggets ledare

Brobyggets ledare är engagerade ledare och goda förebilder. De kommer från de föreningar i kommunen som vill vara med och bidra till en meningsfull fritid för kommunens unga genom att arrangera aktiviteter på fredags- och lördagskvällar. Verksamheten riktar sig till alla unga från 13 år.

Brobyggets logotyp

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.