Tyck till om våra kultur- och fritids­anläggningar

På den här sidan har du som besökare kunnat svara på några frågor om hur nöjd du är med dina besök på dessa anläggningar och verksamheter mellan den 30 oktober och 19 november. Enkätperioden är nu avslutad.

Det är viktigt för oss att våra verksamheter och anläggningar håller hög kvalitet och bidrar med god service till våra invånare. Därför vill vi ta reda på om du som besökare är nöjd med våra kultur- och fritidsanläggningar och den verksamhet som vi erbjuder där. Det gjorde vi under 2023 genom en digital undersökning mellan den 30 oktober och 19 november. Du som besökare kunde då tycka till om biblioteken, fritidsgårdarna, mötesplatsen i Valsta, Pinbackshallen, Rosershallen, kulturskolan, Sigtuna museum och simhallarna.

Midgårdsbadets entré.

Foto: Rosie Alm

Mer om undersökningen

Syftet med enkätundersökningen är att få veta vad de som besöker oss tycker om kvaliteten på våra anläggningar, vår service och möjligheten att påverka innehållet i verksamheten. De platser som vi i år valde ut att tycka till om finns utspridda över hela kommunen och representerar kultur- och fritidsförvaltningens alla verksamheter. Frågorna i enkätundersökningen varierade lite mellan de olika verksamheterna utifrån vad som är intressant för oss att ta reda på. Det fanns också möjlighet att komma med egna synpunkter och förslag i en öppen fråga.

Undersökningen var öppen att svara på mellan den 30 oktober och 19 november.

Vad kommer undersökningen att leda till?

Resultatet från enkätundersökningen kommer vi att analysera och dra lärdomar av som vi kan använda i vårt fortsatta arbete i de olika verksamheterna. Genom ditt svar på enkäten har du alltså möjlighet att påverka och bidra till ännu bättre service och nöjdhet på våra anläggningar. Stort tack för din medverkan!

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller om du hittat ett fel på denna sida.


Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.