Boka lokal

Privatpersoner, föreningar, företag och organisationer kan hyra kommunens anläggningar i bland annat sport- och simhallar, idrottsanläggningar, scenrum och skolmatsalar.

Innehåll på denna sida

Bokningsförfrågan

Bokningsmöjligheterna stängda

Kultur- och fritidsförvaltningen i Sigtuna kommun har tagit beslut om ytterligare inskränkningar av bokningsmöjligheterna av kommunens lokaler. Detta till följd av den ökade smittspridningen i samhället samt för att följa myndighetsbeslut.

Beslut fattas löpande och i samråd med övriga Stockholmskommuner om övrig kommunal verksamhet. Informationen kommer att uppdateras löpande under de närmaste dagarna.

Vad innebär beslutet?

Från och med söndag 20 december 2020 och fram till i första hand den 24 januari 2021 är kommunens samtliga inomhusanläggningar stängda för all organiserad verksamhet. Samtliga omklädningsrum för utomhusidrotten är stängda. Detta gäller all verksamhet inomhus för alla åldrar. Förutom de verksamheter som av Riksidrottsförbundet definieras som elitidrott. Dessa kommer att undantas enligt gällande lagstiftning.

Övriga kommunala lokaler påverkas och ingen uthyrning till föreningar eller privata aktörer är möjlig.

För mer information kontakta Lokalbokningen. E-post: lokalbokningen@sigtuna.se eller telefon: 08-591 262 85.

Bokningsförfrågan

Du kan boka lokalen via webbtjänsten. Sök efter lediga tider och göra en bokningsförfrågan. Observera att din bokning är giltig först när du fått en bokningsbekräftelse.
Här hittar du även kontaktuppgifter och information om avgifter, regler och fördelningsprinciper och annat som har med bokning av lokaler i Sigtuna kommun att göra.

Frejgården

I Frejgården finns 6 föreningslokaler som går att hyra för föreningar under längre tid. För närvarande är alla rummen bokade. Det finns ett mötesrum som är bokningsbart för enstaka möten. För priser se avgiftsdokument. Bokning görs via: anders.klingvik@sigtuna.se

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.