Kultur- och aktivitetshus

I Märsta finns både allaktivitetshuset Forum och Kulturlänken, en mötesplats i Märsta centrum som inrymmer flera kulturella verksamheter som bibliotek, en träffpunkt för kommunens seniorer och Kulturskolan.

Innehåll på denna sida

Kulturlänken. Fotograf: Kari Kohvakka

Kulturlänken. Fotograf: Kari Kohvakka

Forum

Forum är ett allaktivitetshus med flera olika verksamheter. Här håller fritidsgården Ungdomens hus till och biografen Biokällan. I Forum finns flera olika samlingslokaler som föreningar, allmänhet och företag kan hyra.

Boka lokal i Forum

Stora Mötesrummet

Ligger på entréplan vid ingången Biokällan. Lokalen kan hyras för möten, fester och den fungerar också som en danssal med spegelvägg. Stora Mötesrummet hyrs ut omöblerad om annat inte är överrenskommet.

Mellanrummet

Ligger på entréplan tillsammans med Stora och Lilla Mötesrummet.
Här finns det plats för 20 personer. Rummet har en whiteboard tavla, samt en projektor.

Lilla mötesrummet

Lilla Mötesrummet har 12 sittplatser och 18 extrastolar. Rummet har en whiteboard tavla. Lilla- och Stora Mötesrummen kan hyras ihop och slås samman till ett störrae rum och rymmer då ca 40 sittande.

Cabinen

Cabinen är Forums största uthyrningsbara lokal och är populär att hyra för ändamål som fester, föreningsmöten, konferenser och andra tillställningar. 200 personer för högst vistas i lokalen. Den är möblerad och har porslin för 120 personer.
Den är utrustad med högtalaranläggning, projektor och duk och en flygel. Salen är omöblerad, men det finns möjlighet att hyra den möblerad. Kontakta vaktmästare.Lokalen har numera också ett tillhörande beredningskök. Som mest får 100 personer vistas där.

Så här bokar du lokal

Kulturlänken

I Märsta centrum ligger Kulturlänken där flera kulturella verksamheter möts och samverkar. Kulturlänken kan hyras av föreningar, allmänhet och företag för olika arrangemang. I byggnaden ryms bibliotek, Kulturskola och Träffpunkten. Kulturcafét binder samman huset och här finns också bibliotekets tidskriftshörna. I Kulturlänken finns en scen och många olika evenemang genomförs i huset.

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller om du hittat ett fel på denna sida.


Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.