Kultur- och aktivitetshus

I Märsta finns både allaktivitetshuset Forum och en mötesplats i Märsta centrum som inrymmer flera kulturella versamheter som bibliotek, en träffpunkt för kommunens seniorer och Kulturskolan.

Kulturlänken. Fotograf: Kari Kohvakka

Kulturlänken. Fotograf: Kari Kohvakka

Forum

Forum är ett allaktivitetshus med flera olika verksamheter. Här håller fritidsgården Ungdomens hus till och biografen Biokällan. Det finns flera olika samlingslokaler som föreningar, privatpersoner och organisationer kan hyra.

Boka lokal i Forum

Stora Mötesrummet

Ligger på entréplan vid ingången Biokällan. Lokalen kan hyras för möten, fester och den fungerar också som en danssal med spegelvägg. Stora Mötesrummet hyrs ut omöblerad om annat inte är överrenskommet.

Mellanrummet

Ligger på entréplan tillsammans med Stora och Lilla Mötesrummet.
Här finns det plats för 20 personer. Rummet har en whiteboard tavla, samt en projektor.

Lilla mötesrummet

Lilla Mötesrummet har 12 sittplatser och 18 extrastolar. Rummet har en whiteboard tavla. Lilla- och Stora Mötesrummen kan hyras ihop och slås samman till ett störrae rum och rymmer då ca 40 sittande.

Cabinen

Cabinen är Forums största uthyrningsbara lokal och är populär att hyra för ändamål som fester, föreningsmöten, konferenser och andra tillställningar. 200 personer för högst vistas i lokalen. Den är möblerad och har porslin för 120 personer.
Den är utrustad med högtalaranläggning, projektor och duk och en flygel. Salen är omöblerad, men det finns möjlighet att hyra den möblerad. Kontakta vaktmästare.Lokalen har numera också ett tillhörande beredningskök. Som mest får 100 personer vistas där.

Så här bokar du lokal

Bibliotek, Kulturskola, Träffpunkten

I Märsta centrum finns en stor byggnad där flera kulturella verksamheter finns: Bibliotek, Kulturskola och Träffpunkten. Kulturlänken med Kulturcafét, binder samman huset och här finns också bibliotekets tidskriftshörna. Samverkan sker mellan de olika enheterna och många olika evenemang genomförs i huset. Håll utkik i evenemangskalendern för evenemang.

Välkommen att besöka våra mötesplatser!

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.