Lediga jobb

Lärare idrott och hälsa Tingvallaskolan

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan.

Tingvallaskolan är en F-6 skola som är i ett starkt utvecklingsskede. Vi behöver fler som kan driva utveckling med oss. I ett kollegialt lärande där vi i år fokuserar på läslyftet samt den digitala utvecklingen skapar vi forum för att lära tillsammans. Vi på Tingvallaskolan stärker elevers självförtroende för att de ska våga göra misstag och på så sätt utveckla mod att pröva nytt och försöka igen. Vi värnar om elevers lika värde, men ser samtidigt olikheter som berikande. Därför är vårt kollegiala samarbete viktigt för att kunna ge eleverna de bästa förutsättningar på individnivå. Din erfarenhet och din kompetens blir en viktig del i det arbetet.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår idrottsundervisning. Vår idrott i åk 3-6 ligger parallellt vilket möjliggör till stort samarbete mellan dig och din idrottslärarkollega.

Ingen dag är den andra lik hos oss och vi utmanas ständigt i att tänka nytt för att skapa den bästa skolan för våra elever.
Vill du vara med och skapa den skolan tillsammans med oss?
Är du inte rädd för att kavla upp ärmarna och ge våra elever det där lilla extra?
Välkommen till oss på Tingvallaskolan!

Kvalifikationer:

Lärarutbildning med behörighet i idrott och hälsa. Behörighet i andra ämnen är meriterade.

Vi söker dig som är trygg i din roll som ledare i klassrummet och har stort hjärta för barn och ett stort intresse för barns lärande och utveckling. Fokus på idrott och hälsa!


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvård genom Actiway och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!


Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2019-08-12
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-19

Arbetsgivarens referensnummer: A791466 - Kopia (2)

Upplysningar lämnas av:

Jessica Ljungvall
Rektor (from 190601)
Mobiltelefon: 073-6663134
E-post: jessica.ljungvall@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga kontaktpersoner:
Se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan