Lediga jobb

Undersköterska till dagverksamhet

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är:
Myndighetsutövning enligt SoL och LSS
- Äldreomsorg
- Omsorg för personer med funktionsnedsättning
- Socialpsykiatri
- Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet.Arbetsuppgifter:

I Sigtuna kommun arbetar vi med personcentrerad omvårdnad, där fokus ligger på varje persons resurser. Vi arbetar i team och utgår från varje individs behov, förmågor och förutsättningar.

På dagverksamheten arbetar vi utifrån ett salutogent förhållningssätt, det vill säga att vi erbjuder tjänster som syftar till gemenskap, aktiviteter, samvaro, samtal och delaktighet för att stärka den enskildes känsla av sammanhang.

Egenskaper vi värdesätter högt är ett bra bemötande, tycka om att möta olika människor, ha en positiv människosyn, god problemlösningsförmåga, tycka om att arbeta såväl självständigt som i team, vara flexibel samt ha god initiativförmåga. Du bör vara passionerad, idérik och ansvarsfull. Du ser en utmaning i att hålla en jämn och hög servicenivå gentemot våra gäster.

Kvalifikationer:

Det är meriterande om du har undersköterskeutbildning med specialistkompetens inom demensvård/Silviasyster. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta på dagverksamhet och att du behärskar svenska i tal och skrift.
Som person anser vi att det är viktigt att du har empatisk förmåga och ett gott bemötande. Du behöver vara en god kollega och kunna samarbeta men du behöver också kunna arbeta på egen hand


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A764666

Upplysningar lämnas av:

Tedros Tekie
Enhetschef
Telefon: 08591 264 85
E-post: tedros.tekie@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida: www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan