Lediga jobb

Studiehjälpare till sommarskola

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Hos Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ryms många olika verksamheter inom utbildning och försörjning. Oavsett om du är gymnasieungdom eller en vuxen som vill utvecklas eller förändra din framtid så finns vi här för att stötta dig i din utbildning. Vi erbjuder olika program, aktiva insatser eller vägledning mot studier och arbete så att du kan ta dig dit du vill. Vår strävan är att du ska gå vidare med nya kunskaper, egen försörjning och förutsättningar för ett livslångt lärande.

Vid Arlandagymnasiet studerar ungefär 1000 elever. Vi har 10 nationella gymnasieprogram med 13 olika inriktningar och kan därför erbjuda flera olika utbildningsvägar och individuella valmöjligheter.
Våra årliga utvärderingar visar att elever och personal trivs mycket bra på vår skola. Duktiga lärare och gymnasiets ljusa och luftiga lokaler är bidragande orsaker till detta. Men inte minst det goda klimatet som råder elever emellan.

Arbetsuppgifter:

Vi söker 4 studiehjälpare (75%), som tillsammans med lärarna ska ansvara för årets sommarskola.
Du är universitetsstuderande med goda kunskaper i matematik/engelska/svenska/svenska som andraspråk. Vi söker dig som har erfarenhet av läxhjälp, lärarvikariat och/eller ledarskap i föreningslivet.
I tjänsten ingår att bistå lärarna i undervisning på förmiddagar samt att ge läxhjälp till eleverna under eftermiddagarna.
Du sätter eleverna och deras lärande i centrum. Du är en tydlig ledare i klassrummet som visar höga och positiva förväntningar på eleverna. Vi ser goda relationer som en av de viktigaste framgångsfaktorerna och söker därför dig som är bra på att skapa och upprätthålla goda elevrelationer.

Kvalifikationer:

Student vid universitet/högskola
Erfarenhet av ledarskap i föreningsliv, som lärarvikarie eller liknande.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2018-06-18 Ett planeringsmöte genomförs innan tillträdet.
Tidsbegränsat till: 2018-06-29
Antal platser: 4

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-05-05

Arbetsgivarens referensnummer: A772258

Upplysningar lämnas av:

Jonas Egervärn
Rektor
Mobiltelefon: 0707370324
Telefon: 08-59126296
E-post: jonas.egervarn@ arlandagymnasiet.se

Anna-Karin Sundmark
Rektor
Telefon: 08-597 830 20

Facklig(a) företrädare
Se kommunens hemsida

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan