Lediga jobb

Förstelärartjänst som speciallärare i matematik

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Hos Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ryms många olika verksamheter inom utbildning och försörjning. Oavsett om du är gymnasieungdom eller en vuxen som vill utvecklas eller förändra din framtid så finns vi här för att stötta dig i din utbildning. Vi erbjuder olika program, aktiva insatser eller vägledning mot studier och arbete så att du kan ta dig dit du vill. Vår strävan är att du ska gå vidare med nya kunskaper, egen försörjning och förutsättningar för ett livslångt lärande.

Vid Arlandagymnasiet studerar ungefär 1000 elever. Vi har 13 gymnasieprogram, både nationella och specialutformade, och kan därför erbjuda flera olika utbildningsvägar och individuella valmöjligheter.

Våra årliga utvärderingar visar att elever och personal trivs mycket bra på vår skola. Duktiga lärare och gymnasiets ljusa och luftiga lokaler är bidragande orsaker till detta. Men inte minst det goda klimatet som råder elever emellan.

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi en förstelärare som är speciallärare i matematik. Försteläraren förväntas kommunicera metoder och goda exempel genom att leda kollegialt lärande inom ett område som försteläraren väljer i samråd med rektor. Beroende på områdets karaktär kan det ändras under läsårets gång. Som förstelärare ska man vara beredd att arbeta mot samtliga enheter på Arlandagymnasiet.Tillsammans med övriga lärare kommer du att vara ansvarig för att de elever som är i behov av särskilt stöd uppmärksammas och får rätt form av stöd. Du är insatt i inlärningssvårigheter och vill vara med och stå i spetsen för att driva ett pedagogiskt utvecklingsarbete och kommer att samarbeta/samverka med övriga speciallärare/specialpedagog på skolan samt ingå i skolans samlade Elevhälsa. Du kommer själv vara med och forma dina arbetsuppgifter och din arbetsdag tillsammans med arbetslaget, kollegor och skolledning.

Kvalifikationer:

Vi behöver någon som kan skapa goda relationer och har lätt för samarbete med elever och personal. Du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga och tycker om att samarbeta och tänka nytt. Du är initiativtagande och lösningsfokuserad samt legitimerad lärare i matematik med speciallärarutbildning.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 7/1-19 eller enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-11-04

Arbetsgivarens referensnummer: A796776

Upplysningar lämnas av:

Veronica Suskic
Rektor
Telefon: 08-59783077

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se www.sigtuna.se

Anders Westermark
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 0709-180214
Telefon: 08-597 830 10
E-post: anders.westermark@ arlandagymnasiet.se

Eva Rindestad
Lärarnas Riksförbund
E-post: eva.rindestad@ arlandagymnasiet.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan