Lediga jobb

Vi söker stödassistent till fritids för ungdomar med funktionsvariation

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

På lovdagar och efter skolan erbjuder Drakens korttidstillsyn, barn- och ungdomar med funktionsvariation meningsfull fritid. Vi är en del av Äldre- och omsorgsförvaltningen i Sigtuna Kommun och ligger i utkanten av Sigtuna. Tillsammans arbetar vi för att skapa en för barnet meningsfull fritid genom trygghet, tydlighet och glädje.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en kollega som vill arbeta 60% helgfria vardagar tillsammans med oss. Arbetet innehåller såväl omvårdande arbetsuppgifter som att skapa en rolig och meningsfull fritid för våra ungdomar i huset.

Kvalifikationer:

Vi vill ha medarbetare som har ett genuint intresse och engagemang för våra barn och ungdomar. Du är en trygg person med god självinsikt och har lika lätt att arbeta självständigt som tillsammans med andra. Du måste ha lätt för att anpassa dig efter det barnen behöver och ta ansvar. Du skall ha lika lätt för att spela fotboll & Wii som att stötta vid ADL-situationer och kommunikation.

Vi ser gärna att du som söker är undersköterska, läst barn- och fritid eller har annan utbildning som bedöms likvärdig. Eftersom vi arbetar för barn och ungdomar med kommunikations utmaningar är det nödvändigt med goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Har du tidigare arbetat utifrån tydliggörande pedagogik, låg affektivt bemötande och har kunskaper inom TAKK (tydliggörande och alternativ kommunikation) och/eller tecken som stöd, blir du extra spännande för oss.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

För våra barn och undomars trygghet kommer vi begära utdrag ur belastningsregistret innan vi anställer.

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde 1 oktober 2019 eller enl överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60%, helgfria vardagar, med sex månaders provanställning.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Arbetsgivarens referensnummer: A890772

Upplysningar lämnas av:

Ida Kling
Enhetschef
Telefon: 08- 591 265 58
E-post: ida.kling@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare se hemsidan www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan