Lediga jobb

Speciallärare/ specialpedagog till gymnasiesärskolans individuella program

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Hos Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ryms många olika verksamheter inom utbildning och försörjning. Oavsett om du är gymnasieungdom eller en vuxen som vill utvecklas eller förändra din framtid så finns vi här för att stötta dig i din utbildning. Vi erbjuder olika program, aktiva insatser eller vägledning mot studier och arbete så att du kan ta dig dit du vill. Vår strävan är att du ska gå vidare med nya kunskaper, egen försörjning och förutsättningar för ett livslångt lärande.

Vid Arlandagymnasiet studerar ungefär 1000 elever. Vi har 13 gymnasieprogram, både nationella och specialutformade, och kan därför erbjuda flera olika utbildningsvägar och individuella valmöjligheter.
Våra årliga utvärderingar visar att elever och personal trivs mycket bra på vår skola. Duktiga lärare och gymnasiets ljusa och luftiga lokaler är bidragande orsaker till detta. Men inte minst det goda klimatet som råder elever emellan.

Arbetsuppgifter:

Arlandagymnasiets särskola söker nu en specialpedagog/ speciallärare som vill vara med och utveckla vår gymnasiesärskola! Tillsammans med rektor, utbildningsledare och arbetslaget ska vi jobba för att driva och utveckla vår pedagogiska praktik inom det individuella programmet. Du kommer i tjänsten ha olika grupper av elever och tillsammans med elevassistenter och kollegor arbeta för varje elevs kunskapsutveckling. Du kommer arbeta med våra ämnesområden och ha ansvar för en mindre mentorsgrupp. Vår verksamhet präglas av en tillgänglig lärmiljö och vi söker dig som har stor pedagogisk kompetens, förmåga att samarbeta för elevens bästa i centrum och intresserar dig för aktuell forskning inom området.

Kvalifikationer:

Du är pedagog med specialpedagogisk kompetens och behörig att undervisa på gymnasiesärskolans individuella program. Det är meriterande om du har fullgjord speciallärarutbildning med inriktning utvecklingsstörning och självklart är erfarenhet av arbete inom kompletterande.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-12 eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-09-01

Arbetsgivarens referensnummer: A881289

Upplysningar lämnas av:

Veronica Suskic
Rektor
Telefon: 08-59783077

Facklig(a) företrädare
Anders Westermark
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 0709-180214
Telefon: 08-597 830 10
E-post: anders.westermark@ arlandagymnasiet.se

Eva Rindestad
Lärarnas Riksförbund
E-post: eva.rindestad@ arlandagymnasiet.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan