Lediga jobb

Lärare mindre undervisninsgrupp - Eddaskolan

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.
För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

Eddaskolan är till hösten 2019 en F-5-skola med ca 280 elever med ursprung från världens alla hörn. Skolan är indelad i 3 arbetslag och är belägen med bra kommunikationer i Valstaområdet i Märsta, Sigtuna kommun.

VI arbetar med fokus på bedömning för lärande, språkutvecklande arbetssätt och digitalisering. Vi tror på det kollegiala lärandet och är övertygade om att det höjer kvaliteten på undervisningen. På Eddaskolan kommer du få kollegor som är kompetenta, engagerade och som alltid har eleverna i fokus.

Eddaskolans vision är: "Tillsammans skapar vi en atmosfär, där vi lär av varandra, stärker varandra och tar hand om varandra. Till Eddaskolan kliver elever in från olika delar av världen. Ut kliver samhällsmedborgare med öppna sinnen och tilltro till den egna förmågan".

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en ny medarbetare som vill vara med på vår resa och ytterligare bidra till skolans utveckling. Om du är nyexaminerad erbjuder Sigtuna kommun 1 års handledning av lärare med stor erfarenhet.

Som lärare kommer du att arbeta i en liten grupp med elever i behov av särskilt stöd.
Du ska samarbeta med klasslärare och anpassa undervisningen efter elevernas förutsättningar. Till gruppen finns ytterligare en personal som är van att arbeta i liten undervisningsgrupp.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med stort hjärta för barn och som vill ge barn i behov av extra stöd ett rejält handtag i deras utveckling av grundläggande kunskaper.

Du är legitimerad lärare med behörighet för F-3. Vi ser gärna att du har fördjupad kunskap i området specialpedagogik. Du bör ha ett stort tålamod, vara stabil, lösningsinriktad, kommunikativ och ha en god samarbetsförmåga.

Det är meriterande om du har kunskap om eller erfarenhet av barn med särskilda behov, har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, kollegor samt vårdnadshavare.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Arbetsgivarens referensnummer: A888373

Upplysningar lämnas av:

Lena Thörnblom
Rektor
Mobiltelefon: 073-633 87 21
Telefon: 08-597 831 25
E-post: lena.thornblom@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare se hemsidan www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan