Lediga jobb

S:ta Gertrud söker fritidspedagog

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.
Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

S:ta Gertruds skola startade hösten 2002 och ligger i Tilområdet i Sigtuna stad. Vårt fokus är kunskap, kreativitet och glädje.
Skolan har 440 elever från f-6 och 5 fritidshemsavdelningar.
Fritidshemmet är mitt inne i ett spännande utvecklingsarbete och söker nu en fritidspedagog som vill vara med oss på resan!

Arbetsuppgifter:

Vi söker en fritidspedagog som med driv och engagemang vill arbeta för att bidra till fritidshemmets fortsatta utveckling.
Tillsammans med kollegor erbjuder du eleverna en positiv, kreativ och meningsfull tid utifrån fritidshemmets förtydligade uppdrag i läroplanen. Du arbetar målmedvetet för att eleverna får utveckla både självständighet, ansvarstagande och samarbete. Under skoltid arbetar du tillsammans med lärare i ett arbetslag för att bidra till elevernas utveckling och lärande och knyta ihop deras dag till en helhet.

Kvalifikationer:

Du är utbildad fritidspedagog och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetet i fritidshemmet. Du har god kunskap om fritidshemmens och skolans uppdrag utifrån styrdokumenten. Har du erfarenhet av att arbeta med pedagogisk dokumentation och med att utveckla kreativa lärmiljöer, är det en tillgång, då det är några av våra utvecklingsområden. Vi har precis inlett ett samarbete med Sigvändan- en återbrukscentral för kreativt material.
Du är en god organisatör, har ett tydligt och inspirerande ledarskap samt har en god förmåga att samarbeta med både barn, kollegor, föräldrar och andra aktörer. Som pedagog är du en lagspelare; lösningsfokuserad positiv och tydlig. Vi ser gärna att du har kompetens inom musik/drama/dans/bild/film eller digitala verktyg.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 2018-08-06 eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A773956

Upplysningar lämnas av:

Erika Björklund
Rektor
Telefon: 08-591 260 19
E-post: erika.bjorklund@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Soheyla Shoravi
Lärarförbundet
E-post: soheyla.shoravi@ edu.sigtuna.se

Stefan Hamström
LR
E-post: stefan.hamstrom@ edu.sigtuna.se

Susanne Ledin
Kommunal
E-post: susanne.ledin@ edu.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan