Lediga jobb

Projektledare infrastruktur

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

På stadsbyggnadskontoret arbetar ca 135 personer med uppgiften att göra Sigtuna kommun till en attraktiv, levande och trygg plats att bo och verka i. Vi planerar nya bostads- och verksamhetsområden, hanterar bygglov och bygger gator, torg, lekplatser och parker. Vi tar hand om parker och skogar samt skolgårdar, förskolegårdar och lekplatser. Vi arbetar med trafikfrågor, parkeringsövervakning, drift och underhåll och mycket mer.

Infrastrukturenheten är en av 7 enheter på stadsbyggnadskontoret och består just nu av 11 medarbetare. Vårt uppdrag är att planera och ansvara för kommunens gatumiljöer och park- och naturmiljöer.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Som projektledare inriktad mot infrastruktur deltar du i stadsbyggnadsprocessen från planprogram till och med genomförande och är den som lämnar över projekten till kommunens drift och underhåll. Under detaljplaneskedet ansvarar du för frågor kring allmän platsmark, tillsammans med kollegorna på enheten.

Inför genomförandet ansvarar du för beställning och ledning av detaljprojektering av allmän platsmark, samt tar fram förfrågningsunderlag och upphandlar entreprenad tillsammans med upphandlingsenheten.

Du är projektledare, tillika beställare, under utbyggnadsfasen och får hjälp med byggledningen av en extern byggledare. Du driver även förbättringsarbeten av den befintliga kommunala infrastrukturen genom kommunens investeringsprojekt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är en utvecklingsinriktad projektledare, som tycker om att arbeta på ett strukturerat och effektivt sätt för att nå resultat och uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta med andra, har en tydlig och rak kommunikation samt en förmåga att tänka strategiskt.

Vi hoppas att du har en akademisk utbildning som är relevant för tjänsten, och ett grundkrav är att du har kunskap inom AB, ABT, ABK och annan fackmässig juridik som behövs för att arbeta som offentlig beställare. Du behöver erfarenhet från något av områdena projektering, byggledning eller projektledning inom anläggning, gärna från en kommun eller som kommunalt ombud.

Du måste vara beredd på att ansvara för alla typer av projekt som enheten hanterar, och bör behärska god svenska i både tal och skrift, samt en bra presentationsteknik. B-körkort är också ett krav för tjänsten.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Intervjuer/urval sker löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-08-18

Arbetsgivarens referensnummer: A884210

Upplysningar lämnas av:

Mikael Signevik
Projektledare infrastruktur
Telefon: 08-591 264 40
E-post: mikael.signevik@ sigtuna.se

Anna-Carin Mattsson
Infrastrukturchef
Telefon: 08-591 262 68
E-post: anna-carin.mattsson@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare se hemsidan www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan