Lediga jobb

Lärare textilslöjd

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

S:ta Gertruds skola med sina ca 400 elever är en F-6 skola och ligger i Tilområdet i Sigtuna stad. Skolan har fin utemiljö och väl utrustade slöjdsalar. På S:ta Gertruds skola är våra elever i centrum och tillsammans arbetar vi för att bidra till varje barns utveckling. Hos oss arbetar du i team med övriga pedagoger.

Arbetsuppgifter:

Undervisa i ämnet textil slöjd, i åk 3-6.
Tillsammans med kollegor deltar du aktivt i skolans kollegiala utvecklingsarbete.

Vi vill att du är öppen för att samplanera med kollegorna och på så vis få slöjdämnet som en del av övriga ämnen. Du kommer att tillhöra ett arbetslag och vara delaktig i skolans kollegiala arbete och bidra med kunskaper och erfarenhet för ökat lärande.

Kvalifikationer:

Legitimerad lärare med behörighet i textilslöjd.

Vi lägger står vikt vid din ledarskapsförmåga, din sociala kompetens samt din vilja till utvecklingsarbete. Du är flexibel, lösningsinriktad och har lätt för att samarbeta med kollegor samt är positiv och öppen för nya tankar och idéer.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Start 12/8-19
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-05

Arbetsgivarens referensnummer: A869614

Upplysningar lämnas av:

Ingela Björk
rektor
Telefon: 08-59126019

Eva Lagerdahl
bitr. rektor
Mobiltelefon: 070-0851673
Telefon: 08-59783097
E-post: eva.lagerdahl@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare se hemsidan www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan