Lediga jobb

Lärare i fritidshem - Eddaskolan

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.
Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

Eddaskolan är till hösten 2019 en F-5-skola med ca 280 elever med ursprung från världens alla hörn. Skolan är indelad i 3 arbetslag och är belägen med bra kommunikationer i Valstaområdet i Märsta, Sigtuna kommun.
VI arbetar med fokus på bedömning för lärande, språkutvecklande arbetssätt och digitalisering. Vi tror på det kollegiala lärandet och är övertygade om att det höjer kvaliteten på undervisningen. På Eddaskolan kommer du få kollegor som är kompetenta, engagerade och som alltid har eleverna i fokus.

Vår vision är: " Tillsammans skapar vi en atmosfär, där vi lär av varandra. Till Eddaskolan kliver elever in från olika delar av världen. Ut kliver samhällsmedborgare med öppna sinnen och tilltro till den egna förmågan."

Arbetsuppgifter:

Vi söker en lärare till fritidshemmet på Eddaskolan.

Vi söker dig som brinner för att skapa en meningsfull fritid för elever i åk F-5. Du kommer vara verksam i den lärande situationen under skoldagen och under fritidstid arbetar du i team på en utav våra fritidsavdelningar. Du planerar och genomför pedagogiska aktiviteter utifrån rådande styrdokument tillsammans med kollegor i fritidshemmet på Eddaskolan.

Vi förutsätter att du är en trygg vuxen som har förmåga att stödja alla elever i deras utveckling mot förmågorna och har god kompetens att möta alla barn utifrån deras förutsättningar och behov. God samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt är egenskaper vi gärna ser hos dig.

Kvalifikationer:

Vi ser helst att du har en utbildning som lärare i fritidshem/fritidspedagog/fritidsledare och erfarenhet från arbete med yngre barn i skolan och/eller fritids.

Erfarenhet av att planera och genomföra verksamhet för barn i skola och eller fritids.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt att kommunicera med elever, vårdnadshavare och kollegor på ett sätt där du tar ansvar för budskapet och att mottagaren förstår vad du menar.

Du har initiativförmåga och vågar pröva nya arbetsmetoder, du tänker nytt och kan omsätta dina idéer i praktiken.
Du, liksom vi, sätter eleverna i fokus. Vi ser gärna att du har ett öppet förhållningssätt och är öppen för flexibla lösningar.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträda enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Arbetsgivarens referensnummer: A824244

Upplysningar lämnas av:

Lena Thörnblom
Rektor
Mobiltelefon: 073-633 87 21
Telefon: 08-597 831 25
E-post: lena.thornblom@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare se hemsidan www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan