Lediga jobb

Lärare till Eddaskolan Åk 5

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.
För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

Eddaskolan är till hösten 2019 en F-5 skola och skolan är indelad i 3 arbetslag. Skolan har i dagsläget ca 260 elever och 35-talet personal. Skolans byggnader är i ett plan med en stor skolgård gränsande till ett litet skogsparti. Till skolan tar du dig smidigt med pendeltåg, buss eller bil.

VI arbetar med fokus på bedömning för lärande, språkutvecklande arbetssätt och digitalisering. Vi tror på det kollegiala lärandet och är övertygade om att det höjer kvaliteten på undervisningen. På Eddaskolan kommer du få kollegor som är kompetenta, engagerade och som alltid har eleverna i fokus.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en ny medarbetare som vill vara med på vår resa och ytterligare bidra till skolans utveckling. Om du är nyexaminerad erbjuder Sigtuna kommun 1 års handledning av lärare med stor erfarenhet.

Vi söker ytterligare en lärare till vårt team. Du kommer att ingå i ett av skolans arbetslag åk 4-6.
Som klasslärare ansvarar du för att planera, genomföra, bedöma, utvärdera och följa upp din undervisning. På Eddaskolan är trygghetsarbetet centralt och det är viktigt att du skapar en god lärmiljö för eleverna.
Du kommer vara delaktig i skolans utvecklingsarbete med språkutvecklande arbetssätt, extra anpassningar, lärmiljöer och värdegrundsarbete. Vi hoppas att du kan bidra med nya perspektiv och öka gruppens samlade kompetens.

Kvalifikationer:

Du är lärare för åk 5, vi ser gärna att du har en NO-behörighet. Du är en inspirerande, driven och engagerad lärare som vill bidra till vårt team. Du är legitimerad, alternativt blir färdig med dina studier inom kort.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att undervisa och är en van IT-användare samt har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Vi ser gärna att du tidigare arbetat med elever med annat modersmål än svenska och att du ser integrering som en spännande utmaning.
Språkutvecklande arbetssätt är viktigt i alla våra ämnen och våra pedagoger behöver vara engagerade i elevernas språk- och kunskapsutveckling. Erfarenhet av språkutvecklande arbete är meriterande.

Som person är du trygg och stabil, med god självinsikt och en positiv inställning. Du har god samarbetsförmåga, tror på ett relationellt ledarskap och är van att anpassa din undervisning. Du är kommunikativ och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 2019-08-19
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-06-12

Arbetsgivarens referensnummer: A824245 - Kopia

Upplysningar lämnas av:

Lena Thörnblom
Rektor
Mobiltelefon: 073-633 87 21
Telefon: 08-597 831 25
E-post: lena.thornblom@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare se hemsidan www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan