Lediga jobb

IT-Infrastrukturtekniker

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Arbetsplatsen ligger i Märsta, på bekvämt pendlingsavstånd från både Uppsala och Stockholms Central.
För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Sigtuna kommuns IT-plattform är baserad på lösningar från Microsoft, Cisco, VMware, HP. kommunens IT-enhet ansvarar för support, drift och utveckling av kommunens IT-plattform och söker nu en IT-infrastrukturtekniker.

Som IT-infrastrukturtekniker kommer du arbeta med support, drift och utveckling av kommunens IT-plattform. Du förväntas ha en hög teknik kompetens.
Konfiguration av Windows server, SQL, andra applikationer, Server hårdvara, Lagring, Trådbundet och Trådlösa nätverk, brandväggar och mm förväntas av dig.
Du förväntas vara en resurs inom support och felsökning.
Du kommer delta i IT-projekt. Du kommer ansvara för delar av IT-infrastruktur beroende av din kompetens.

Kvalifikationer:

Du har erfarenhet av att arbeta i komplexa IT-miljöer och har minst 2 års erfarenhet av att arbeta med flera av lösningar från Microsoft, Cisco, VMware, HP Lagring, HP Servers och IT-säkerhet. Certifieringar på lösningar från Microsoft, Cisco, VMware, HP Lagring, HP Servers och IT-säkerhet krävs.

Du är strukturerad och lösningsorienterad. Du är van att arbeta självständigt och har lätt att prioritera mellan dina åtaganden. Du har lätt för dig att lära nya saker. Du är en lagspelare och har god kommunikativ förmåga såväl internt som externt, därför är en god social kompetens viktig. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B Körkort är ett krav.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-04-22

Arbetsgivarens referensnummer: A765834

Upplysningar lämnas av:

Colin Lanflo
IT-chef
Telefon: 08-59126418
E-post: colin.lanflo@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare, se kommunens hemsida

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan