Lediga jobb

Förskollärare till Tingvalla förskola

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

Tingvalla förskola ingår i en enhet med två andra förskolor, Vallmon och Ärlingheden. Vi har möten, nätverk och utvecklingsgrupper tillsammans och delar pedagogista, administratör, vaktmästare och förskolechef.
Vi tänker nytt och tar tillvara olikheter, här finns möjlighet att växa och utvecklas utifrån just dina styrkor!

Arbetsuppgifter:

Tingvalla förskola består av en mycket engagerad och nyfiken pedagoggrupp. Här blir du en del av ett positivt gäng som tar gemensamt ansvar men innehar olika kompetenser och ansvarsområden.

På Tingvalla förskola arbetar idag 5 förskollärare och 8 barnskötare med 75 barn uppdelade i fem åldershomogena grupper. När nu en av förskollärarna flyttar långt ifrån oss söker vi en ny kollega.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har förskollärarutbildning.
Meriterande är om du har erfarenhet av projekterande arbetssätt, pedagogisk dokumentation och gärna någon estetisk uttrycksform.
Vi söker dig som brinner för att arbeta i förskolan, som ser det som ett viktigt, spännande och meningsfullt arbete. Dig som vill lära och utvecklas tillsammans med engagerade kollegor.
Men allra viktigast är ditt engagemang och din nyfikenhet på att förstå och att skapa ännu bättre förutsättningar för barnen i sina spännande lärprocesser!

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Flexibelt tillträde.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Arbetsgivarens referensnummer: A888664

Upplysningar lämnas av:

Malena Nilsson
Förskolechef
Telefon: 0736613759
E-post: malena.nilsson@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare se hemsidan www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan