Företagsakuten

Sigtuna kommun har tillsammans med NyföretagarCentrum Sigtuna en tillfällig företagsakut för att stödja lokala företag som drabbats av coronavirusets effekter. Företagsakuten hjälper små- och medelstora företag med snabb, kostnadsfri rådgivning och lotsning till andra aktörer.

Rådgivningen sker på distans via telefon eller webb med en av NyföretagarCentrum Sigtunas rådgivare eller samarbetspartners.

Företagsakuten finns till för företag som:

  • har, eller riskerar att få, ekonomiska problem
  • har säte och verksamhet i Sigtuna kommun

Vårt mål är att hjälpa till och stötta företagare i en utmanande tid. Företagsakutens rådgivning är icke-bindande rekommendationer. Det är upp till respektive företag att själv fatta beslut som anses lämpliga. Företagsakuten erbjuder inte lån eller bidrag.

Här kan du läsa om vilka fler åtgärder Sigtuna kommun gör för att stötta det lokala näringslivet, samt information från andra myndigheter/organisationer.

Kontakta företagsakuten

För kontakt med företagsakuten fyll i nedan uppgifter, så kontaktar vi dig så snart vi kan. Du kan även boka tid via NyföretagarCentrum Sigtunas hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Två kollegor i möte. Fotograf: Scandinav/Johnér

Fotograf: Scandinav/Johnér

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller om du hittat ett fel på denna sida.


Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.