Publicerad:

Lämna-knapp på sidor om våld i nära relationer

Visste du att det finns en ”lämna sidan”-knapp här på sigtuna.se? Den kan du använda om du snabbt vill lämna en webbsida om våld och inte visa vad du har besökt.

På webbsidorna som handlar om stöd till våldsutsatta finns en knapp som du kan trycka på om du snabbt vill komma till en neutral sida. Till exempel om någon kommer in i rummet.

Rensa historiken

Om du inte vill att någon annan ser vilka sidor du har besökt på nätet, kan det vara bra att rensa historiken i webbläsaren på dator och telefon. Polisen har flera tips som du kan läsa om här.

Gå till polisens sida om att dölja besök på webbsidor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi ger stöd vid våld i nära relationer

Här på sigtuna.se finns information om vilken hjälp som finns att få för dem som är utsatta för hot, kränkningar, begränsningar eller fysiskt våld av någon närstående – och de som utövar våldet.

Se våra sidor om våld och hot här på sigtuna.se Öppnas i nytt fönster.

Om du känner dig utsatt för hot, kränkningar, begränsningar eller våld kan du alltid ringa oss på 08-591 263 16. Då kommer du till vår mottagningsenhet.

En skärm på en laptop som visar en sida på sigtuna.se. Sidan har rubriken Våld och hot och under den ligger en rosa ruta med texten Tryck på knappen om du snabbt vill lämna sidan.

Foto: Sigtuna kommun