Publicerad:

Höstens kultur- och fritidsfolder är här

Med en annons i helgens lokaltidning och den nya kultur- och fritidsfoldern alldeles färsk från tryckeriet ser vi fram emot att erbjuda kommunens alla invånare en höst full av meningsfulla aktiviteter.

Kultur och fritidsfoldern för hösten 2023 med Marianne Mörck på omslaget.

Höstens kultur- och fritidsfolder med Marianne Mörck i Riksteaterns "Britt-Marie var här" på omslaget.

Sedan några år tillbaka samlar vi våra kultur- och fritidsaktiviteter och evenemang i en folder som vi delar ut på olika platser.

Foldern innehåller ett urval av alla aktiviteter och ska fungera som ett smakprov och en inspiration som förhoppningsvis får dig att också vilja delta i någon aktivitet eller komma på något evenemang. Och vi vågar lova att det finns något för alla bland våra aktiviteter. Inte minst sedan vi också har börjat satsa mer på en tillgänglig fritid för alla genom Sigtuna Funkis och Fritidsbanken.

Vi vill skapa en rolig och aktiv fritid med kostnadsfria aktiviteter för alla invånare i Sigtuna kommun.

Kanske vill du ha något att se fram emot i höst? Eller varför inte boka in något att göra med familjen, vännerna eller kollegorna? Här kommer några exempel från foldern:

Alla evenemang finns i evenemangskalendern på sigtuna.se

Fråga gärna efter en folder på våra kontaktcenter, bibliotek och andra platser när du besöker oss nästa gång. Du hittar också en helsida fylld av inspiration i veckans Mitt i Sigtuna som du kan riva ut och spara.