Publicerad:

Vårterminen har startat...

Varmt välkomna till en ny termin med Sigtuna kulturskola!

Nu har äntligen vårterminen börjat men det kan fortfarande finnas lediga platser i kurskatalogen att boka. Nyheter i Sigtuna är fler danskurser på Hällsboskolan och en grupp i teaterlek på S:t Pers skola. På Kulturskolan i Märsta har vi på lördagar startat en ny kurs i bild- och form.

  • Ångerrätt gäller fram till dagen före andra lektionstillfället. Avslut av kursplatsen görs av vårdnadshavaren när man är inloggad på studyalong.se Länk till annan webbplats.. Betalningsvillkoren ser ni under ”Villkor”.
  • Fakturering av vårens kurser planeras att skickas ut i månadsskiftet februari/mars med förfallodatum i slutet av mars. Pappersfaktura skickas ut till er postadress som är registrerad i StudyAlong om ni inte själva har ansökt om e-faktura via er internetbank.
  • Vid terminskurser erbjuder vi alltid fler tillfällen än de garanterade 26 tillfällen på ett läsår/13 tillfällen för vt24 vilket gör att det finns marginal för att ställa in lektioner till exempel om din lärare blir sjuk.
  • Tips! Ladda ner appen ”StudyAlong” så är ni alltid inloggade och kan till exempel själva lämna frånvaro om ditt barn är borta från en lektion. Ni får aviseringar via appen om en lektion blir inställd.