Musikläger för stråk, piano, dragspel och tvärflöjtselever på kulturskolan i Sjövik 11-15 augusti 2024

Söndag 11 augusti startar vi lägret med en speldag på Sigtuna kulturskola i Märsta.

Måndag den 12 augusti kommer vi att åka till Sjöviks folkhögskola utanför Avesta (www.sjovik.eu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.). Under lägret kan du utvecklas lika mycket som under en hel termin hemma, samtidigt som du är omgiven av andra som också älskar att spela. Om du ändå skulle tröttna på att öva kommer det att finnas gott om andra aktiviteter som bollsporter, lekar och bad. Vi kommer att bo i 2-bäddsrum.

Föräldrar

För att kunna genomföra lägret krävs det att några föräldrar ställer upp och följer med som lägerförälder. Vi kommer att behöva cirka 1 lägerförälder per 10 barn. En lägerförälder betalar inte för att själv följa med och ett (1) barn till lägerförälder betalar reducerad avgift (2500 kr istället för 3000 kr). Barn som är födda 2015 eller senare behöver ha en fullt betalande vuxen med på lägret. I mån av plats får fler föräldrar, och syskon, följa med till självkostnadspris. Vid boende med ditt barn är avgiften 3000 kr och vid boende i enkelrum 3650 kr per person beroende av tillgängliga rumsalternativ.

Bad

Inga elever får vara själva vid sjön, en lägerförälder ska alltid följa med. Vi vill veta om ditt barn är simkunning och kan simma 200 meter.

Transport

Varje förälder ansvarar själv för att sitt barn kommer till och från Sjövik. Vi rekommenderar att eleverna samåker i bilarna.

Avslutningskonsert

Avslutningskonsert kommer att hållas torsdagen den 15 augusti, kl 16.00 på Kulturskolan i Märsta. Mer information om detta meddelas senare.

Kostnad

Lägret kostar 3000 kr per elev.

Anmälan till musiklägret

Anmälan är bindande, första anmälningsdag är den 22 april och anmälan ska ha kommit in senast den 12 maj 2023. Vi kan bara ta emot ett begränsat antal elever så ”först till kvarn” gäller. Lägret genomförs med hjälp av Sigtuna kulturskolas elev- och intresseförening, SKUF. Barn som medverkar på lägret ska vara medlemmar i föreningen då föreningen sponsrar för att få ner avgiften. Om ditt barn inte är medlem ansök här nedan eller kontakta din lärare.

Länk till medlemsregistreringen: http://ebas.rum.se/signups/index/18501 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi har nu stängt anmälan till Sjövikslägret. Pianolägret är fullt och de som inte fick plats står på kölista.

Alla som har fått en plats har fått ett bekräftelse mail från Kulturskolan.

Bekräftelse

Bekräftelse skickas ut via mail från SKUF.

Betalning

När ni fått bekräftelse om plats ska betalning ske senast den 31 maj till pg 56 72 77 – 9, Sigtuna kulturskolas elev- och intresseförening. Ange elevens för- och efternamn samt födelseår på inbetalningslappen!

Välkommen önskar Sigtuna Kulturskola och Sigtuna kulturskolas elev- och intresseförening!

Lärare: Catharina Hedrenius (flöjt), Ulrik Bodén (piano/dragspel), Helena Gillemyr (fiol), Nina Gleiss (fiol) och Lydia Eriksson (cello)

Frågor? Kontakta lägergruppen: SKUF.alla@gmail.com

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller om du hittat ett fel på denna sida.


Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.