Drop in-sport på helgkvällar för ungdomar

Välkommen till Brobygget By Night. Träffa kompisar och prova på olika sporter och aktiviteter fredag- och lördagkvällar klockan 20.00-23.00 i Vikingahallen.

Brobygget – By Night är Brobyggets aktiviteter för alla över 13 år och är öppet alla fredagar och lördagar (Nyårsafton stängt), mellan klockan 20.00-23.00. Brobygget – By Night arrangeras i Vikingahallen i Märsta från den 16:e september till den 13:e maj. Brobyggets föreningsledare finns på plats.
Alla ungdomar över 13 år är välkomna att prova på olika sporter och aktiviteter, spela turneringar, schack, FIFA eller bara umgås. Aktiviteterna är gratis och ingen föranmälan eller medlemskap krävs. Självklart är alla Brobyggets aktiviteter drogfria.

Om Brobygget

Brobygget är ett koncept som arrangeras i samverkan mellan Sigtuna kommun, RF-SISU Uppland, Vi är Valsta, Trygg i Märsta, Hyresgästföreningen Sigtuna och SigtunaHem. I samarbete med föreningar i Sigtuna kommun erbjuder Brobygget en meningsfull fritid för barn och ungdomar med fokus på idrott. Brobyggets aktiviteter på Valsta torg är en del i Sigtuna kommuns satsning Samhällsbyggnadslyftet, som syftar till att minska och motverka segregationen i kommunen och stärka hela kommunens attraktivitet.
Brobygget