Publicerad:

Välkommen till Statens servicecenter i Sollentuna

Nu kan du utföra ärenden hos Skatteverket, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Pensionsmyndigheten bara en kort pendeltågsresa bort. Statens servicecenter har öppnat i Sollentuna.

Ibland är det enklast att utföra ett ärende på plats med hjälp av någon som är kunnig om vad olika myndigheter kan hjälpa till med. Sedan i februari finns ett statligt servicekontor även i Sollentuna, dit du som invånare i Sigtuna kommun också är hjärtligt välkommen. Både privatpersoner och företag kan utnyttja servicen.

På servicecentret får du, både som privatperson och som företagare, vägledning och service från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket. Det kan handla om allt från föräldrapenning till frågor om allmän pension. Allt utifrån var du befinner dig i livet.

På servicecentret tar de också emot tidsbokade besök för Flytt till Sverige och Samordningsnummer.

I närheten av vår kommun finns också servicekontor i Kista och i Jakobsberg, som du också kan besöka.

Läs mer om Statens servicecenter här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Statens servicecenter
Hvidovrestråket 5F
nära pendeltågsstationen Sollentuna, södra utgången

Öppettider: måndag till fredag klockan 10.00-12.30 och 13.30-16.00.

En port med glasdörrar och en skylt ovanför dörren, där det står skrivet Arbetsförmedlingen, Föräkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket. Innan för de stora glasfönstren syns flera skyltar med samma ord.

Statens servicecenter har öppnat ännu ett kontor, denna gång i Sollentuna. Foto Sigtuna kommun