Publicerad:

Frukostklubben lyfte fram Rosersbergs framtid

Den 26 februari samlades över 70 företagare, tjänstemän och politiker från Sigtuna kommun på Nordic Wellness i Rosersberg för en inspirerande frukost. Temat för dagen var Rosersberg, det expansiva logistikområdet som står inför en spännande framtid.

Kommunens roll i näringslivsutvecklingen

Sigtuna kommun har en aktiv roll i att skapa goda förutsättningar för näringslivet att blomstra. Åsa Aalto, avdelningschef för samhällsplanering på Sigtuna kommun, presenterade kommunens arbete med infrastrukturutvecklingen i Rosersberg.

Vi satsar stort på att förbättra infrastrukturen i och runt Rosersberg, bland annat genom att bygga ut vägar och kollektivtrafik. Det är en viktig satsning för att skapa en attraktiv och tillgänglig miljö för företag och boende, säger Åsa Aalto.

Även kommunens nya trygghets- och säkerhetschef, Christian Moussa betonade vikten av ett nära samarbete med näringslivet i trygghetsfrågorna.

Samarbete för framgång

Frukostklubben är ett exempel på hur Sigtuna kommun arbetar för att skapa samverkan mellan olika aktörer i kommunen.

Vi vill skapa en mötesplats där företagare kan nätverka, utbyta idéer och få inspiration. Det är genom samarbete som vi kan skapa en stark och framgångsrik kommun, säger Annika Bröms, näringslivschef på Sigtuna kommun.

Nästa Frukostklubb

Nästa Frukostklubb äger rum den 22 mars på Sigtunastiftelsen. Då kommer vi att fokusera på Sigtunas unika historia och kultur, och hur vi kan använda den för att stärka kommunens attraktivitet.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inbjudan till Frukostklubben och andra företagsträffar här Länk till annan webbplats.

väg, halka, snö