Publicerad:

En julhälsning från Sigtuna kommun

Vi på Sigtuna kommun vill hälsa alla en god jul och gott nytt år. Här hittar du information om våra öppettider under helgerna och tips på aktiviteter för dig som är julledig.

Två personer som bygger pepparkakshus med texten God jul och gott nytt år önskar Sigtuna kommun.

Foto: Anders Andersson/Johnér

Vi håller öppet

För dig som behöver komma i kontakt med våra verksamheter under slutet av året håller kontaktcenter i kommunhuset öppet alla vardagar förutom juldagen, annandag jul och nyårsafton. Även turistinformationen på Drakegården har stängt samma dagar.

Se alla avvikande öppettider här

Även många av våra andra verksamheter håller öppet under helgerna. Du hittar information om öppettider på respektive verksamhets sidor här på sigtuna.se. Har du frågor om våra öppettider får du gärna kontakta vårt kontaktcenter.

Kontakta oss

Aktiviteter under jullovet

På jullovet ordnar vi extra aktiviteter för dig som är ung i Sigtuna kommun. Vi samlar årets aktiviteter för alla som är jullovslediga i Märsta, Sigtuna, Valsta och Rosersberg på en gemensam sida.

Jullovsaktiviteter

På samma sida hittar du även tips på annat att hitta på i kommunen för alla åldrar. Till exempel kan du besöka Midgårdsbadet eller åka skridskor i Pinbackshallen, som båda två har öppet alla dagar. Eller varför inte besöka något av våra bibliotek eller museum?

Fler aktiviteter under jullovet

Julfint i kommunen

Under december har det även blivit julfint i vår kommun och välkomnande ljusdekorationer lyser upp i rondeller, på gator och på torg.

På bilderna ser du våra hjortar, som den här vintern har sprungit från en rondell utanför Sigtuna stad till en av rondellerna i Märsta. Du ser också den lilla stugan i Rosersberg. Den har några av våra innovativa medarbetare byggt och är helt ny för i år.

Med de bilderna vill vi önska alla en god jul och ett gott nytt år!

Juldekorationer i form av hjortar i rondell

Foto: Sigtuna kommun

Liten röd stuga med julgran bredvid

Foto: Sigtuna kommun