Publicerad:

Vill du vara med och förgylla julen för dina medmänniskor?

Socialpsykiatrin efterlyser julklappar till ett julklappsprojekt som ska bidra till möjligheten för alla våra invånare att få en glädjefull jul.

Litet barn håller upp en leksak för sin mamma med julgran i bakgrunden.

Foto: Stina Gränfors/Johnér

Alla har inte nära och kära med möjlighet att köpa julklappar. Inför julen är efterfrågan på hela leksaker, barnkläder, skor och spel särskilt hög. Upplevelsen av att det finns människor runt omkring som bryr sig är också väldigt värdefullt, inte minst under julen som många förknippar med givmildhet och gemenskap.

Har du hela, rena saker hemma som du eller dina barn inte behöver eller vill ha längre är du varmt välkommen att vara med och sprida glädje genom vårt julklappsprojekt.

Deltar gör du genom att lämna in din gåva till Återbruket i Valsta centrum så snart som möjligt. Det kan handla om allt från leksaker, spel, kläder och skor till porslin som sedan kommer att delas ut till familjer, äldre eller ensamma i behov av julklappar.

Tack!

Butiken Återbruket ligger i Valsta centrum och har öppet tisdag–torsdag klockan 10.00–15.00.

Har du frågor eller önskemål om att vi hämtar saker ifrån er? Välkommen att kontakta Aktivitetshuset genom kontaktcenter på telefon 08-591 260 00.