Publicerad:

Sigtuna demokratifestival - DU ÄGER!

Till dig som är elev på kulturskolan och är mellan 11-21 år. Anmäl dig senast 9 november till demokratifestivalen som är den 11 november.

Sigtuna demokratifestival DU ÄGER – är en festival för unga (11-21 år) inom kulturskolan.

Kom och var med på aktiviteter i musik, dans, teater och konst! Delta i workshops med andra ungdomar och inspirerande gäster! Uppträd på Öppen Scen! Vad vill du göra mer på kulturskolan? Kom och berätta!

  • Dag: lördag 11 november
  • Tid: 11:00 – 17:00
  • Plats: Sigtuna kulturskola, Kulturtorget 11, Märsta

Sigtuna demokratifestival DU ÄGER - är en dag fylld med spännande workshops i musik, dans, teater och bild och form och aktiviteter kring demokrati och inflytande. Festivalen är öppen för alla elever som är 11 – 21 år och går på en kulturskola.

Det är ungdomar på Sigtuna kulturskola som varit med och planerat upplägget och innehållet.

Dagen börjar med välkomsttal av elever på kulturskolan, sedan väljer du bland olika workshops på plats. Under dagen blir det pyssel, konstaktiviteter och Öppen scen för alla som vill. Efter lunch kör vi en gemensam workshop i demokrati där elever (och lärare) på kulturskolan får lära sig mer om inflytande och komma med kreativa idéer till sin drömkulturskola. Fler workshops. Fika och uppspel samt Turboshow på slutet!

Missa alltså inte Sigtuna demokratifestival DU ÄGER!

Allt är gratis.

Vi bjuder på mat, dryck och mycket fika!

Anmälan senast torsdag 9/11 via denna länk;

https://app.emarketeer.com/ext/form/entry.php?m=376197a7509f6a6f0aa2e4f6c4668bd151018c6&Origin=Direct Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.