Kurserbjudan

Nedanstående information har mailat ut från StudyAlong till vårdnadshavare för berörda elever.

Nu är det dags att bekräfta/boka din kursplats för höstterminen 2022!

Om du vill ha platsen som din lärare reserverat åt dig ska du boka kursplatsen senast den 31 maj 2022. Efter det datumet kan platsen släppas till kurskatalogen och bli tillgänglig för andra sökande. Kurskatalogen för höstterminen 2022 öppnar 8 juni klockan 08.00.

Observera att din lektionstid, plats och lärare kan komma att justeras ända fram till terminsstart. Om du bokar platsen nu har du ångerrätt fram till dagen före andra lektionstillfället.

För att köpa din plats:

  1. Logga in på ditt vårdnadshavarkonto (inte ditt barns konto) på www.studyalong.se (obs det går tyvärr inte att boka platsen via appen). Det går att logga in med mobilt bankid
  2. Välj de kurser du vill fortsätta på genom att klicka på ”lägg i kundvagnen”.
  3. Kurser du inte vill fortsätta på, tar du bort genom att klicka ”Ta bort”
  4. Kontrollera dina kontaktuppgifter (e-post och mobilnummer)– klicka på pilen som finns i högra hörnet vid ditt användarnamn, välj ”konto”. Uppdatera uppgifterna, samt spara. Observera att adressen är kopplad mot skatteverket och därför inte går att ändra på själv.
  5. När du har lagt alla dina kurser du vill ha i kundvagnen så gå till ”Min varukorg” och klicka på ”Gå vidare” för att godkänna betalningssättet faktura.
  6. För att slutföra bokningen, måste ni klicka i rutan att ni har läst och accepterat användarvillkoren. Avsluta med att klicka på ”Slutför bokning”. Kursen är nu bokad. Du får nu en bekräftelse från StudyAlong via e-post. Titta i din skräpkorg om det inte kom till din inkorg.
  7. Kontrollera under ”Mina barn” att ditt barns skola/årskurs stämmer för nästa termin.

Betalningsvillkor

Fakturering av kursavgift för höstterminen 2022 planeras till september 2022.

Betalningsvillkor samt villkor för att avboka en köpt kurs hittar du högst upp under ”Villkor” i www.studyalong.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och under Regler och avgifter.

Ladda gärna ner appen ”StudyAlong”. Då kan du vara inloggad och lätt ta del av information samt frånvaroanmäla på ett enkelt sätt.

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller om du hittat ett fel på denna sida.


Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.