Digital näringslivsträff om e‑handel

Välkommen till vårens andra direktsända lunchmöte med två spännande gäster.

Temat för dagen är e-handel och den första gästen är Sveriges främste e-handelsexpert Arne Andersson som berättar om trender, utvecklingen och betydelsen för Sigtuna kommun. Därefter lyssnar vi till Andie Lahdo på ABS Wheels AB som tagit sitt företag från en klassisk bransch till att bli en framgångsrik e-handlare. Andie ger fem tips till en lyckad e-handel.

Lunchen är intressant både för dig som vill veta mer om e-handeln, hur den utvecklas och hur den påverkar kommunen, samt för dig som är företagare och står i startgroparna att sälja även via e-handel men inte riktigt vet hur du ska komma till skott. Efter den här sändningen hoppas vi att fler lokala företag ska bli inspirerade och ta steget att komplettera sin affär.

Det här blir den andra och sista digitala sändningen för våren som ersätter de traditionella fysiska luncherna. Vi sänder som alltid live från Märsta genom YouTube eller Facebook med start kl 12.00. Gästerna intervjuas av näringslivschef Mathias Forsberg och du behöver anmäla dig i förväg för att ta del av länken som skickas ut samma dag som lunchen.

Varmt välkomna!

Mathias Forsberg
Näringslivschef Sigtuna kommun