Välkommen till Tingvalla skola

Vi är en årskurs F-9 skola fr.o.m HT24 med fritidshem efter skoltid. Vår skola ligger centralt i Märsta med närhet till härliga grönområden som inbjuder till lek och undervisning utomhus.

Såhär såg det ut när vår nya fina förskola och skola växte fram

Rektor Jessica Ljungvall. Fotograf: Jonas Bilberg  (sam89)

Fotograf: Jonas Bilberg

Hos oss får varje elev möjlighet att lära och utvecklas utifrån sina förutsättningar i samspel med varandra och de vuxna på skolan. Vi uppmuntrar våra elever till att bli självständiga och trygga individer som står upp för sig själv och andra.

För oss är det viktigt att eleverna får känna glädje och stolthet över sin förmåga att lära sig nya saker. Våra lärare leder undervisningen och följer, tillsammans med eleven och dig som förälder, elevens utveckling. Därför arbetar vi med täta kunskapsuppföljningar för att ge återkoppling och stöd till våra elever.

Vårt mål är att alla elever som lämnar Tingvallaskolan ska göra det med minst betyget godkänt i alla ämnen, med en god självkänsla och en ökad förståelse för sitt eget lärande.

Tingvallaskolan är en skola som växer och tar stora kliv i att möta framtidens möjligheter och utmaningar. Vår skola har en fantastisk utemiljö med närhet till skog och natur likväl som till stadens hjärta. Vår ambition är hög att utveckla Lärandet med stöd i Sigtunaboxen, vilket innehåller Bedömning för lärande (BFL) Information kommunikation och teknik (IKT) och Språkutvecklande arbetssätt (SUA). Språklig medvetenhet är ett viktigt begrepp för oss.

Välkommen till Tingvallaskolan!

Jessica Ljungwall,

Rektor på Tingvallaskolan

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller om du hittat ett fel på denna sida.


Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.