Välkommen till S:t Pers skola

S:t Pers skola ligger fint uppe på kullen i vackra Sigtuna med närhet till skogen och promenadområden. I närheten av skolan finns det flera historiska och intressanta platser att ta del av.

Bild på Rektor

Fotograf: Jonas Bilberg

Vårt mål är att alla elever ska få med sig goda kunskaper. På S:t Pers skola ges eleverna chansen att lära sig i en stimulerande miljö. Vi prioriterar och värnar om en god studiero. Varje enskild elevs förmågor och färdigheter ska få utrymme, eleverna ska känna delaktighet i sitt eget lärande. På vår skola är alla elever lika viktiga och vi vill att samtliga elever ska känna sig trygga och trivas på vår skola och på vårt fritidshem.

Varje dag arbetar vår personal för att eleverna ska ha så goda förutsättningar som möjligt att lyckas och uppmuntrar till nyfikenhet inför nya kunskaper. På S:t Pers skola vill vi att våra elever ska bli självständiga, ansvarsfulla och trygga individer. De ska lämna vår skola med goda kunskaper och färdigheter som ger dem en bra beredskap för fortsatt utbildning!

Jag är stolt över vår skola, vår engagerade personal, över alla fina elever och det kreativa arbetet som sker varje dag i våra klassrum, på skolgården och på våra fritidshem.

Är du mer nyfiken på oss eller har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Eddy Johansson

Rektor S:t Pers skola

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller om du hittat ett fel på denna sida.


Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.