Välkommen till S:t Olofs skola

Vi har 440 elever i årskurs 7-9. Vår skola ligger centralt i Sigtuna stad endast en backe från Stora gatan.

Rektor Mia Wik

Fotograf: Rosie Alm

Hos oss på S:t Olofs skola får ditt barn utvecklas, känna trygghet och lära för framtiden. Vårt mål är att varje elev ska få goda kunskaper i en stimulerande miljö. Våra engagerade, inspirerande och kunniga vuxna skapar förutsättningar för att varje barn ska få tilltro till sin egen förmåga att lyckas och vara nyfiken inför nya kunskaper.

På S:t Olof vill vi ge ditt barn livsglädje, trygghet och kunskap som består. Vi vill att varje barn lär för livet och får med sig de kunskaper och färdigheter som behövs i samhället idag och i framtiden. Genom elevinflytande lär sig barnen att ta ansvar och att påverka. Vi vill att de ska känna självtillit, gruppsamhörighet och en känsla av sammanhang.

Hos oss arbetar vi aktivt för att barnen ska känna samhörighet, trygghet och trivsel, viktiga byggstenar för en god lärandemiljö.

Vi tror att en modern undervisning där teori och praktik varvas ger förutsättningar för eleverna utvecklas på bästa sätt. Därför satsar S:t Olofs skola extra mycket på tillgängligt lärande, digitalisering och värdegrundsarbete.

Varje dag utmanar vi eleverna och ger dem stöd i deras utveckling. Genom att arbeta med värdegrunden lär vi dem att vara en god kamrat, känna ansvar men även att ta ansvar, samt visa solidaritet och omtanke om både sig själv, andra.

Har du några frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till mig.

Mia Wik

Rektor på S:t Olofs skola

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller om du hittat ett fel på denna sida.


Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.