Välkommen till Norrbackaskolan

Hos oss finner du en skola med elever från förskoleklass till åk 6, en förberedelseklass med elever från många olika delar av världen. Tillsammans blir vi ca 350 elever, och vi har två fritidsavdelningar med blandade åldrar. Hos oss möts du av mycket engagerad personal och nyfikna elever från olika bakgrund som tillsammans bildar en fantastisk helhet.

Rektor Anna Svensson Foto: Rosie Alm

Fotograf: Rosie Alm

Vår skola ligger en bit från stationen i Märsta, med en närhet till skogen, promenadområden och en stor skolgård som inbjuder till lek. Mitt och vårt gemensamma mål kan låta enkelt, men har vi elever och personal som trivs. känner trygghet och studiero, som blir utmanade och inspirerade och känner glädje att gå till skolan, då har vi allt. Vi vill vara en skola för varje elev, och där våra olika förmågor och färdigheter får utrymme.

Vi strävar efter att våra elever alltid ska känna sig delaktiga i sin undervisning och genom det få utvecklas och växa. För oss är det viktigt att vi får mötas utifrån varje individs förmåga. Är du nyfiken och vill veta mer, eller har du frågor och funderingar är du varmt välkommen med dina frågor!
Jag hoppas att vi möts!

Varma hälsningar

Anna Svensson
Rektor på Norrbackaskolan

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller om du hittat ett fel på denna sida.


Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.