Publicerad:

Dags att nominera till Årets pedagog 2024

Nu har vi öppnat upp för nominering till Årets pedagog 2024. Det betyder att just du kan nominera en lärare eller pedagog som betyder extra mycket för dig eller någon i din närhet. Nomineringsperioden är öppen fram till och med den 10 mars.

Collage av fyra bilder. En logo med årets pedagog 2024, en med en ljushårig flicka, en med en liten pojke som har orange jacka och gul mössa och en bild med en flicka i lila kofta som räcker upp handen.

Foto: Plattform/Johnér, Morgan Karlsson/Johnér, Plattform/Johnér

Om det är några som påverkar oss mycket så är det personalen inom skola, förskola och vuxenutbildning. De som ser oss längst bak i klassrummet, som får oss att känna oss välkomna på morgonen, som står ut med vårt tjat om dinosaurier och TikTok, som får grammatik att kännas kul, som stöttar och hjälper långt upp i åldrarna.

Kanske får du redan nu upp en bild av en viss person i huvudet? Då är det dags att berätta hur mycket den personen betyder. Gå in på vår webbplats och nominera till Årets pedagog 2024 Länk till annan webbplats.!

Om priset

Med Årets pedagog vill vi lyfta personer som är kreativa, får eleverna att känna sig trygga, väcker deras nyfikenhet och jobbar systematiskt för att höja kvaliteten på undervisningen.

Priset delas ut årligen till pedagoger, lärare eller arbetslag inom förskola, anpassad grundskola, grundskola, anpassad gymnasieskola, gymnasieskola och vuxenutbildning.

Nomineringsperioden pågår mellan den 19 februari och 10 mars och vem som helst är välkommen att nominera.