Publicerad:

Årets elev på Arlandagymnasiet 2021

Jonas, före detta elev på Handelsprogrammet och utnämnd till ÅRETS ELEV 2021 tittar tillbaka på sina tre oförglömliga år på Arlandagymnasiet.

Hur var dina tre år på Arlandagymnasiets handelsprogram?

Mina tre år på Arlandagymnasiet var otroligt lärorika, både för studierna och för mig själv privat. Jag lärde känna väldigt mycket nya människor och flera som kommer följa med mig en större del av mitt liv. Den kunskap jag tog med mig från Arlanda är och kommer att vara avgörande för min framtid i arbetslivet. Jag är ytterst tacksam för alla som var en del av mina tre år på Arlanda, framför allt alla lärare som utmanade mina kunskaper och alla nya kompisar som stöttade mig under hela resan.

Vilket är ditt bästa minne?

Det bästa minnet jag har från Arlandagymnasiet är framförallt studenten, men utifrån det så skulle jag säga att det bästa minnet är julavslutningen 2019. Det var en stund då alla i skolan samlades och gemensamt tittade på en fantastisk show.

Vad gör du just nu?

Just nu så jobbar jag för Sigtuna församling som kyrkogårdsarbetare. Jag kommer inom kort börja arbeta som tekniker för ett företag som installerar säkerhetsmoduler i Stockholms nya tunnelbanor.

Vad kände du när du blev årets elev?

Tankarna när jag fick reda på att jag blev årets elev på Arlandagymnasiet är svåra att komma ihåg. Det jag minns är att tanken om att bli årets elev inte slagit mig förrän dom skulle avslöja vem de hade valt ut. Men känslan jag fick när det blev avslöjat var obeskrivlig, lycka och förvirring slog till på samma gång och alla brast ut i jubel. Det är den bästa stund jag haft med min klass, allas stöttning och allas medkänsla var otrolig.

Mina år på Arlandagymnasiet är oförglömliga, jag vill tacka alla lärare, alla elever och alla som vart en del av min skolgång, TACK!

Årets elev är en utmärkelse som årligen delas ut till en avgångselev på Arlandagymnasiet. Kriterierna innefattar att man visar engagemang i olika skolföreningar och aktiviteter, respekterar och respekteras av skolledning, personal och elever samt visar positiva ledaregenskaper och uppmuntrar andra elever till att ta ansvar och uppföra sig bra

Årets elev tar emot utmärkelsen från verksamhetschef Erik Ryding

Åretselev läsåret 20/21 Jonas Flodmark på Handelsprogrammet tillsammans med verksamhetschef Erik Ryding.

Motiveringen löd: Jonas är en person som alltid gör sitt bästa, han har en positiv energi men även ett lugn som smittar av sig. Jonas har med stort engagemang på sin fritid deltagit i alla öppna hus som skolan haft, han har även medverkat i reklamfilmerna för skolan. Jonas är en kille som alltid ställer upp. Under arbetet med Ungdoms Företag i årskurs 3 har Jonas visat att han har goda ledaregenskaper samt en personlighet som bidragit till ett väl fungerande samarbete i deras UF-företag.