Skolportalen

Här hittar du som vårdnadshavare användbara länkar som tar dig vidare till våra digitala skoltjänster.

Tempus - Förskola och fritidshem

Du som har barn i kommunens förskolor eller fritidshem behöver använda tjänsten Tempus. I Tempus ska du göra sjukanmälan samt lägg schema för vistelsetider och ledigheter för ditt barn.

Unikum - Förskola, Grundskola och fritidshem

Unikum är ett digitalt verktyg där du enkelt kan följa och vara delaktig i ditt barns vardag, utveckling och lärande i förskolan/skolan – både via mobilen och datorn. I Unikum hittar du omdömen, inlämningsuppgifter, information från lärare och bokning av utvecklingssamtal.

Dexter - Grundskola

Du som har barn i kommunens grundskolor använder dig av Dexter för att se betyg, schema samt att göra sjukanmälan. Du använder Bank-ID för att logga in.

Sjukanmälan

Om ditt barn är sjukt så sjukanmäler du ditt barn på morgonen. Det är alltid du som vårdnadshavare som ska göra sjukanmälan. Tänk på att göra en ny sjukanmälan för varje dag ditt barn är hemma och låt barnet vara hemma tills det är friskt.

Antingen kan du göra sjukanmälan på Skolportalen / Dexter eller ringa in din sjukanmälan på 08 - 124 515 32. Där kommer du att få knappa in ditt barns personnummer och efter samtalet får du en bekräftelse på mejl eller SMS För att du ska få denna bekräftelse måste dina uppgifter vara registrerade i Skolportalen.

Här kan du meddela om du saknar något eller om du hittat ett fel på denna sida.