Rektorn har ordet

Mitt namn är Ylva Hultblad Hederfors och jag är rektor på Ekillaskolan.

Rektor Ylva Hultblad Hederfors. Fotograf: Jonas Bilberg (sam96)

Fotograf: Jonas Bilberg

Jag har arbetat som rektor i kommunen i fem år och alltid trivts väldigt bra med mitt uppdrag. Jag tycker arbetet på skolan är utvecklande och jag ser fram emot att träffa personal och elever varje dag.

Mitt mål som ledare är att skapa förutsättningar så att varje elev och medarbetare har möjlighet att utvecklas och nå sin fulla potential.

På vår skola arbetar vi med att forma den bästa utbildningen, förbättra resultaten och skapa en inspirerande arbetsplats med engagerade och kunniga medarbetare och elever. Jag tror på delaktighet, därför är det viktigt för mig att skapa förutsättningar för dialog tillsammans med elever, personal och vårdnadshavare i olika forum.

Skolan ska vara en plats där möjligheterna finns, där varje dag är viktig.

Min övertygelse är att eleverna utvecklas genom att vilja pröva och våga göra misstag för att till slut lyckas.

Ylva Hultblad-Hederfors,

Rektor på Ekillaskolan