Mark och lokaler

 

Här är efterfrågan på nya bostäder och viljan att etablera företag stor. Sigtuna kommun ligger i en expansiv och dynamisk region - med ett optimalt läge mellan storstäderna Stockholm och Uppsala, invid flygplatsen Stockholm Arlanda-Airport.

 

Läget i kombination med väl utbyggda kommunikationer och kvalificerad arbetskraft gör området attraktivt både för företagande och för boende. I området finns ett stort utbud av mark och lediga lokaler. Här finns bland annat:

  • Logistikcenter Nord i Rosersberg.
  • Cargo City invid Stockholm Arlanda Airport
  • Stockholm Airport City. För att underlätta för framtida etableringar har Sigtuna kommun, Swedavia och Arlandastad Holding i ett unikt och nära samarbete, utarbetat en fördjupad översiktsplan. Planområdet har goda förutsättningar att bli en stark regional kärna för företagande och kommunikation.

Du är  välkommen att höra av dig till oss om du önskar en helhetsbild över tillgängliga lokaler. Utifrån dina önskemål kan vi presentera ett antal förslag utifrån de lediga lokaler och den lediga mark som finns tillgänglig.

Varmt välkommen med ditt företag till Sigtuna kommun!

 

Ytterligare information om varje område finner du till vänster på sidan. Genom att klicka på länken till höger kan du även besöka ObjektVision. Där kan du söka efter ledig mark och lediga lokaler i Sigtuna kommun, liksom i andra delar av Sverige. 

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan Kontaktinformation