LIU - Gymnastik (Startar ej 2019)

LIU - Gymnastik

Ni kan även kombinera era gymnasiestudier med idrottsinriktning gymnastik. Gymnastikutbildningen på Arlandagymnasiet är en lokalidrottsutbildning i samarbete med Sigtuna Märsta Gymnastik klubb (SMGK).  SMGK  är idag en av Upplands största gymnastikföreningar med nära 800 aktiva medlemmar varav ca 70 är ledare. SMGK tillhör Svenska Gymnastikförbundet.

Träningen fokuseras på variation. Tre mornar i veckan tränar du förutom gymnastik, även styrka, pilates och dans, för att nämna några. Ledarna kommer från SMGK och Märstas kulturskola (dansen). För speciella träningsformer inbjuds även gästinstruktörer. Vi vill att alla skall kunna kombinera skola med idrott.

För mer information kontakta Sigtuna Märsta Gymnastikklubb. Du ansöker till Arlandagymnasiets lokala idrottsutbildning i gymnastik. Senaste ansökan 1 februari 2018.

Kombination idrott och gymnasieskola

För att eleverna ska kunna kombinera sin idrottssatsning med gymnasiestudier är Arlandagymnasiets lärare inställda på att hjälpa och stödja eleverna på olika sätt. Idrott kräver ibland att eleverna är frånvarande från skolan för tävling och träning. För att underlätta studierna för idrottarna, har alla lärare en egen lärarsida med planering, uppgifter mm så att eleverna kan studera oavsett var de är i världen. Varje onsdagmorgon erbjuder skolan ämneshandledning där eleverna kan få extrahjälp för att nå sina mål.

Ansökan

Ansökningsformulär finns här!

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Sigtuna Märsta Gymnastikklubb

Sigtuna Märsta Gymnastikklubb