Om skolan

Arlandagymnasiet rustar dig för framtiden. Vi erbjuder ett brett utbud av unika utbildningsvägar oavsett om du har siktet inställt på ett jobb direkt efter gymnasiet eller på att studera vidare. 

På Arlandagymnasiet är kunskap och lärande i fokus, och som elev möts du av engagerade lärare och skolpersonal. Undervisningen präglas av positiva höga förväntningar, vilket får dig som elev att växa och utvecklas. Arlandagymnasiet är en plats för möten och gemenskap, där du kommer få kontakter för livet. För oss på Arlandagymnasiet är det viktigt att du som elev känner dig stolt över din skola och att din gymnasietid hos oss ger dig förutsättningar ta dig dit du vill!


Duktiga lärare, känslan av delaktighet i skolans arbete, och gymnasiets ljusa och luftiga lokaler är bidragande orsaker till detta. Men inte minst det goda klimatet som råder mellan eleverna och mellan elever och lärare. Vår verksamhetsidé är att vår skola ska präglas av kreativitet och aktivt deltagande. Alla tar ansvar och visar varandra respekt och alla ges möjlighet till delaktighet, personlig utveckling och framgång. Tillsammans skapar vi trivsel. Vi är därför övertygade om att även du kommer att få en bra, lärorik och trevlig tid på Arlandagymnasiet.

 

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post